Marks We Make är en plattform för förändring - med fokus på hållbarhet för människan och vår planet.

Join us! Kom på våra events och mingla, inspireras, skapa och connecta!

64386100_623147231518209_8131632371444219904_n.jpg

Vad är Marks We Make?

Marks We Make startade på söder i Stockholm kring några koppar te. Tre kvinnor delade en vision om att skapa en plattform för gemenskap och förändring med fokus på hållbarhet för jorden och alla människor på den. 

Marks We Make började som en serie events som omfamnade systerskap och inspirerade till medvetna val.
Precis som vi tycker att det är viktigt att vi värnar, tar hand om och stöttar varandra - vill vi också värna och ta hand om vår planet - och väljer noga samarbetspartners utifrån den värdegrunden. 

Under 2017 och 2018 anordnades events på olika venues i Stockholm som vi ville lyfta fram. Kvällarna bestod av inspirerande talks av change makers, mingel, snacksbuffé och goodiebags. Allt utvalt för att väcka tankar och inspiration som för oss mot en mer hållbar värld på alla plan.

2019 utvecklades Marks We Make till ett kollektiv och tog ny form där fler passionerade människor involverades för att stärka plattformen.
Istället för flera events satsar vi nu på ett årligt event - en dagsfest med talks, mingel och underhållning - och följer utöver det kreativiteten dit den leder oss på olika sätt.

Kollektivet Marks We Make

Untitled.jpg

Therese Storm

Therese är en av medskaparna av Marks We Make och brinner för jämställdhet, hållbarhet på alla plan och kraften i att lära känna sig själv. Therese drömde om att bli florist när hon var liten men är istället utbildad friskvårdsterapeut. Hon har bland annat jobbat som projektledare på en branschorganisation, föreläst för Medveten Konsumtion och hållit i workshops för RFSU för kids i skolan. Nu jobbar hon som verksamhetschef på Järva Folkets Park som är en öppen demokratisk mötesplats som står för alla människors lika värde och engagerar sig ideellt i  Stjärnjouren.

bou.jpg

Bouchra Iramdane

Bouchra är en av medskaparna av Marks We Make och har en stor kärlek för veganism och allt som rör oss framåt mot en mer hållbar, empatisk värld. Hon har bland annat drivit en hälsokostbutik med rådgivning och projektlett stora events på Friends Arena - och jobbar nu som projektledare på Mediatec. Bouchra är utbildad friskvårdsterapeut och samtalsterapeut och är utöver det sångerska och låtskrivare och berör många med sin emotionella musik.

6C83FA27-8FE4-4A6C-A066-5B324EEDB4F6.jpg

Natalie Yonan

Natalie är en av medskaparna av Marks We Make och har en stor passion för holistisk hälsa och personlig utveckling. Hon har alltid ett nytt kreativt projekt på gång och sysslar med allt ifrån keramik till konceptutveckling av nya veganska produkter och tjänster. Natalie är utbildad inom kost, hälsa och NLP. Hon är verksam som fotograf och receptkreatör. Hon driver bland annat bloggen Happy Health Blog och hon var med och tog fram Sveriges första plantbaserade brunch på Radisson Blu Royal Park i Stockholm. Hennes recept har publicerats på många olika sidor världen över. Som fotograf fotar hon allt från mat till mode och underhållning och hon är den som fångar alla magic moments på våra events.

IMG_8272.jpg

Aylen Bertlin

Aylen har alltid haft en stor kärlek för djur, naturen och miljöfrågor och har sedan barnsben involverat sig inom djurrätt. Idag driver hon Kattsnackspodden som är en personlig podd som verkar för att höja kattens status. Hon älskar att vara i naturen och vandra eller att driva odlingsprojekt och drömmer om att bo i ett helt självförsörjt hem. Aylens har en bakgrund inom konst och form och tidigare jobbade hon inom frisörbranschen. Nu är hon utbildad i webbanalys och onlinemarknadsföring och jobbar inom e-handel med second hand.

62555635_335399030469276_6061328942155956224_n.jpg

Kristina Widstrand

Kristina brinner för återbruk, second hand, att vara i naturen, äventyr och genuina samtal.
Efter en utbrändhet 2015 har hon varit på en inre resa där hon utforskat meditation , yoga, kroppens reaktioner på livet och olika typer av trauma release som lett henne till kvinnocirklar och kvinnorum, som haft fokus på självkärlek och att väcka den sexuella energin och livskraften.
Kristina har tidigare arbetat som dekoratör och med marknadsföring men sadlar nu om och studerar fotografi, grafisk design och webdesign med målet att bli digital nomad och resa världen över med sin sambo.


2+%282%29.jpg

Lise-Lott Bergsman

Lise-Lott brinner för yoga och för henne är yoga en livsstil - ett sätt att utforska sig själv på alla plan. På ett intuitivt, lekfullt och kreativt sätt vill hon inspirera andra till att känna och utforska det inre landskapet. Lise-Lott är utbildad yogalärare inom authentic flow och håller både klasser och workshops. Hon är också utbildad kinesiolog och ser hälsa som ett helhetstänk där yoga och grön mat tar stor plats. Lise-Lott drivs av att förmedla en medveten och hållbar livsstil och hon älskar att laga mat och gör det på yogaworkshops och event. Hon co-driver Rawlicious som levererade godsaker till ett av våra event 2018, hur gott som helst!

57160134_365707187379025_494206635321851904_n-3.jpg

Lisette Stagling

Lisette har ett stort intresse för människor, den miljö vi vistas i och hur den påverkar oss. Hon har en bakgrund i beteendevetenskap med sociologi som huvudämne och har även utbildat sig på Konstskolan i Stockholm och på Beckmans Designshögskola. Lisette har större delen av sitt liv jobbat med inredning i olika former. Bland annat öppnade hon och drev inrednings- och livsstilsbutiken Flo, där vi höll vårt första event!
Lisette har utbildat sig i Feng Shui och i sina uppdrag inspireras hon mycket av de österländska filosofierna där inredning handlar om mycket mer än det materiella och brinner för att skapa miljöer som som ger en känsla av välbefinnande, där man kan hämta kraft och energi.