Events 2019

I september går vår första dagsfest av stapeln, mer info kommer inom kort. Staye tuned!

Events 2018

 
31882994_460760447713545_4799052016800235520_o.jpg

Mahalo

Torsdagen 3 maj kör vi Marks We Make’s sista event för säsongen.
Vi ses på Mahalo, cafét på söder som drivs av ett gäng tjejer och icke-binära där allt som serveras är plantbaserat, fullproppat med näring och riktigt gott.
Denna gång ses vi kl. 19-21, men för den som vill kan en såklart komma redan kl. 18 och äta mat eller fika hos Mahalo.

Vi har den stora förmånen att Sandra Aggemo kommer besöka oss under kvällen. Sandra är coach och brinner för samhörighet, medvetenhet och sårbarhet och kommer ha ett talk om just dessa ämnen.
Vi kommer också få besök av magiska Sandra Denise som kommer prata om kvinnlig sexualitet, orgasmer och om att äga sin sexualitet. Sandra är utbildad sexcoach och brinner för feminine power och att lära känna sin kropp.

Precis som tidigare gånger bjuder vi på ekologiskt, veganskt snacks till alla - samt sköna gröna goodie bags till 20 stycken som kommer lottas ut under kvällen.

Se alla bilder från eventet här.

28701337_437195456736711_1072019884683019253_o.jpg

Rosa skrot

På internationella kvinnodagen 8 mars är det dags för Marks We Make igen.
Denna gången ses vi på Rosa Skrot, gymmet i Stockholm som endast är för kvinnor.
En av grundaren av Rosa Skrot, Camilla Dymling, kommer att hålla ett talk och berätta om hennes resa med Rosa Skrot. Varför startade hon ett gym endast för tjejer? Vilka frågor får hennes hjärta att slå lite extra? Vi kommer också prata om hållbarhet när det gäller träning, hur kan det se olika ut för person till person?

Rosa Skrot kommer i samband med eventet att bjuda på ett träningspass.
Det är ett roligt, peppigt cirkelpass som passar alla oavsett träningsvana.
Passet är mellan 17.15 och 17.45 och en bokar in sig på info@rosaskrot.se, märk mailet med "8 mars".
Kom på både cirkelpasset och eventet, eller bara någon av delarna. Kvällen består av mingel, ekologiskt bubbel och plantbaserat snacks samt inspirerande talks.
Eventet behöver du inte anmäla dig till som vanligt, men är du peppad på cirkelpasset mailar du Rosa Skrot.

Se alla bilder från eventet här.

IMG_1381.jpg

Green Heads

Det är dags för nästa Marks We Make and we can´t wait! Vi ses på Green Heads 25 januari, den gröna och skönaste frisörsalongen i Stockholm.
Maria Hellström som är ägare av salongen kommer att berätta om sin resa från vanlig frisörsalong till grön salong och prata om fördelarna med ekologisk och grön hårvård - för både oss människor och för miljön. Vi får också ett talk av Nena på Bare Origin - vår magiska huvudsponsor - som kommer berätta hur hennes intresse för naturlig hudvård väcktes. Hur det ledde till resor till Marocco som blev början till Bare Origin. Hon kommer också prata om varför hon tycker att det är viktig att vi re-connectar med oss själva och moder jord.

Kom och njut av mingel, ekologisk snacksbuffé, inspirerande talks och hållbara goodie bags till de 20 första som kommer.

Se alla bilder från eventet här.

Events 2017

23559785_384566538666270_5130063100283660341_n.jpg

Remake

Välkommen till den inspirerande butiken Remake i Stockholm City 16 november. Jennie Johansson är verksamhetsledare på Remake och medförfattare till boken Slow fashion och kommer prata om hennes resa från fast fashion till slow fashion, förklara hur klädindustrin fungerar och hur det påverkar vår miljö. Vi kommer även få tips och tankar om hur du konsumerar mer hållbart. Du kan fortfarande vara ett modelejon och samtidigt göra mer klimatsmarta val.
Vi bjuder på hållbart bubbel och snacks - samt goodie bags till de 20 första som kommer.

Goodie bagsen kommer bland annat innehålla produkter från vår huvudsponsor Bare Origin som tillverkar hudoljor av högsta kvalité som är rika på näringsämnen, antioxidanter och vitaminer. Oljornas ursprung är vildväxt och varje ingrediens är noga utvald för sina egenskaper och samlas in direkt från de som skördar växten. Genom lärande från olika kulturer runt om i världen har Bare Origin skapat ett sortiment av oljor som förbättrar och återställer hudens naturliga lyster.

Se alla bilder från eventet här.

_MG_6250.jpg

Flo

7 september är du varmt välkommen till Flo och första Marks We Make! Flo är en inspirerande inredningsbutik på Söder som erbjuder unika, kreativa produkter med intentionen att du efter ditt köp vill behålla dem i många år.
Fokus ligger på att det är en hållbar produktion bakom produkterna och att det finns en medvetenhet kring hur de påverkar miljön och människorna involverade i produktionen. Under kvällen kommer Flo att erbjud 20% rabatt till alla som kommer till eventet.
Vi har under kvällen turen att få besök av Maria Stadell som kommer att prata om feng shui och feminine, creative flow. Maria är författare till boken Fika Nyttigt och grundade till White Guide utsedda cafét Sthlm Raw och hon driver nu kvinnocirklar och onlinekurser i feng shui, raw food och temat creative woman.

Vi bjuder på ekologiskt bubbel och tilltugg samt sköna, gröna goodie bags till de 20 första som kommer.

Se alla bilder från eventet här.


Följ oss på Instagram för updates om kommande events!